Он-Лайн магазин АРТ БИЖУ, приема заявки от

Понеделник-петък: 10.00-18.00 ч. и в Събота: 10:00-13:00.

С цел да направим пазаруването Ви от нашия онлайн магазин по-бързо и лесно, Ви информираме и, че  можете да заявите Вашата поръчка БЕЗ да е необходимо да сте регистриран потребител директно на телефон: Мтел: 0884 400 649 /понеделник-петък: 10.00-18.00 ч. и в събота:10:00-13:00/ .

В случай, че сте регистриран потребител, пазаруването става по следния начин: Избирате желания от Вас продукт и в полето до него, отбелязвате количетсвото, което бихте желали да закупите.

С едно натискане на бутон "Купи", целаният от Вас продукт е успешно добавен в потребителската Ви кошница. Ако желаете да продълбите с пазаруването, се върнете "Обратно към магазина".

Когато приключите с избора си и всички желани от Вас продукти са в потребителската Ви кошница, моля, натиснете бутон "Финализиране", за да продължите по-нататък.

*Имайте в предвид, че докъто пазарувате, в ляво, винаги ще можете да видите Вашата поръчка в кошшницата, да добавяте или премахвате артикули)

Ако сте регистриран потребител, моля влезте с ПОТРЕБИТЕЛСКОТО СИ ИМЕ И ПАРОЛА, за да не се налага всеки път, да попълвате данните си в полето за доставка.

Ако не желаете да се регистрирате, моля, попълнете коректно всички полета по-долу и натиснете бутон "Продължи"

*ВАЖНО! Молин всички наши клиенти, да попълват данните си коректно и НА ЛАТИНИЦА! Това ще помогне на нас да доставим желаните от Вас продукти навреме и без те да бъдат отклонявани излишно от своя маршрут  към Вас :)

 

Ако сте пропуснали от начало да въведете потребителското си име и парола, можете да го направите винаги, като въведете данните в полето от ляво и натиснете бутон "ВЛЕЗ". След като системата разпознае Вашите потребителско име и парола, ще Ви отведе отново до страницата, на която сте били до момента, като Вашите данни ще се появят автоматично!След като се убедите, че те са попълнени коректно, моля, натиснете бутон продължи, който ще Ви отведе до начините на плащане.

За сега, единствения начин, по който можете да заплатите избраните от Вас продукти е чрез куриер, с наложен платеж.

МАГАЗИН АРТ БИЖУ, РАБОТИ С КУРИЕРСКА ФИРМА ЕКОНТ

И така, избран е вариант Наложен платеж, моля, натиснете бутон "Продължи", за да преминете към следващата стъпка - начин на доставка.

Предлагаме Ви няколко начина на доставка, като който и от тях да изберете, цената се запазва същата за територията на цялата страната.

След като избетере начин на плащане, продължавате напред, отново с бутон "Продължи".

Пред Вас излизат всички поръчани артикули, както и крайната цена с включена доставка.

*При поръчка над 100лв, сумата за доставка се поема от Магазин " Арт Бижу"!

Моля, огледайте внимателно Вашата поръчка и се запознайте с *общите условия за пазаруване в Он Лайн Магазин Арт Бижу.

*С отбелязване на полето "Съгласен съм с "Общите условия" Вие извършвате електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че сте запознат с настоящите "Общи условия" и ги приема.

В случай, че сте сигурни, че всичко е наред, можете спокойно да преминете към последната стъпка "Потвърждение на поръчката".

С това, Вашата поръчка е приета успешно и Вашето пазаруване приключи!

В рамките на работния ден, наш представител, ще се свърже с Вас за потвърждение и доуточняване на детайли.

 

Ако искате да направите ПОДАРЪК се обадете на тел. 0876417173, на които наш служител ще приеме Вашата поръчка и ще уточни с Вас необходимите условия.

 

*Моля, имайте в предвид, че всяка една заявка направена Он-Лайн, може да бъде отказана от Вас по всяко едно време или да бъдат подменени артикулите, които сте поръчали. Това, може да се случи, след като нашите представители се свържат с Вас за потвърждаване и доуточнение на детайли!

 

Най - искрено, Ви благодарим, че сте наши клиенти!

Пожелава приятни мигове на страниците на нашия Он Лайн магазин и ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ!

 

Екипа на Он - Лайн магазин АРТ - БИЖУ 

Неразделната част от Вашия тоалет!

 

 

 

 

Моята кошница


0 Продукта - 0.00 лв.
Към кошницата

Списък с желани

0 Продукта - 0.00 лв.
Към списъка