Настоящите "Общи условия" уреждат взаимоотношенията между АРТ БИЖУ ЕООД (наричан по-долу ART-BIJU) от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн ART-BIJU (наричан за краткост сайт). Тези условия обвързват всички потребители, които с маркирането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на ART-BIJU (с изключение на линка към настроящите "Общи условия") се съгласява, изцяло приемат и се задължават да спазват тези "Общи условия". 

 

АРТ БИЖУ ООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление: 

Гр. Стара Загора, Ул." Димчо Стаев" 30, вх. А, ап.10, ет.5

 

РЕГИСТРАЦИЯ

Можете да поръчате от ART-BIJU само като регистриран потребител.  

За да се регистрирате трябва да изберете уникално потребителско име и парола, както и да посочите адрес за доставка, име и фамилия, e-mail, телефон(и) за връзка, при което Вашите данни ще бъдат запаметени в нашата система. След успешна регистрация и съхраняване на Вашите данни в системата, при всяка нова поръчка Вие ще имате възможност да промените адреса за доставка и личните си данни, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката – ако това е необходимо. При маркиране на полето "Съгласен съм с "Общите условия"”, Вие правите електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което потвърждавате че сте запознат с и приемате настоящите условия. 

 

ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

Личните данни които предоставяте на ART-BIJU ще бъдат използвани единствено и само във връзка в обслужването Ви като клиент – за обработка и доставка на поръчката и осъществяването на връзка с Вас. ART-BIJU Ви гарантира че личните Ви данни няма да бъдат предоставяни на трети лица или изпозлвани за цели различни от гореупоменатите. 

 

ПОРЪЧКА

Можете да поръчате от ART-BIJU 24ч. в денонощието, включително в събота и неделя и официални празници. При финализиране на Вашата поръчка имате възможност да прегледате продуктите които сте избрали както и информацията за доставка и връзка с Вас – и при нужда да направите корекции. Ще бъдете уведомени чрез имейл за получаването, потвърждаването и изпращането на Вашата поръчка. В рамките на същия работен ден, в който е направена поръчката ще получите и телефонно обаждане от наш оператор за потвърждаване на Вашата заявка. Във всеки един момент можете да проверявате статуса на Вашата поръчка във Вашия профил в ART-BIJU

 

ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

Крайната дължима сума представлява сбор от всички отделни продукти които сте поръчали, плюс цената за доставка. Всички артикули са с предварително начислено ДДС.

 

ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Възможни проблеми при осъществяване на поръчката:

1.Един или повече от поръчаните артикули не е на лице; при такива обстоятелства представител на ART-BIJU ще се свърже с Вас във възможно най-кратки срокове;

2.Адресът за доставка/плащане е непълен или погрешен;

3.Неуспешно плащане, при избор на банков превод за извършване на транзакцията;

4.Погрешен телефон за връзка с клиента;

В случай на проблеми при доставката по причина на ART-BIJU, ние носим отговорност за всички възникнали допълнителни разходи. Клиентът покрива допълнителните разходи, в случай че той е отговорен за възникването им.

 

МЕТОДИ ЗА ПЛАЩАНЕ 

1. Наложен платеж (при получаване на стокота) – плащате цялата дължима сума на куриера при получаване на поръчката;

2. Плащане по банков път – банков превод по сметка на ART-BIJU посечена в настоящия сайт; при получаване на стоката, не се заплаща на куриера;

 

ОТКАЗ НА ПОРЪЧКА

Според разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП, потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 7 работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да бъде в оригинална опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката. 

 

СПОРОВЕ И ЖАЛБИ

За всякакви въпроси, неуредени в тези Общи Условия и допълнителни питания може да се свържете с наш служител на посочения имейл/телефон за връзка. 

 

Промяна на цени на стоки

ART-BIJU има правото да променя цените по свое усмотрение по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената която е била актуална по време на сключване на договора. При допуснати технически грешки в публикуването на сайта, ART-BIJU има правото да откаже изпълнението на договора и не дължи обещетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите платени от потребителя, ако има такива. 

Съобщението за намалени цени е с поставяне на новата цена до старата която е зачертана . Ако не е посочен срок на намалената цена, тази цена важи до изчерпване на количествата, но не повече от 1 месец или 6 месеца когато е при условия по чл.66 ал.2 от ЗЗП.

 

 

 

ВАЖНО!

 

 

*Молим, всички наши клиенти, да НЕ извършват плащания, преди да са получили потвърждение от наш служител за наличност на поръчания продукт и преди да са доуточнени начините на плащане!

Благодарим Ви!

Моята кошница


0 Продукта - 0.00 лв.
Към кошницата

Списък с желани

0 Продукта - 0.00 лв.
Към списъка

Вход за клиенти
Разширено търсене

kremina-tour